Élő koncertfelvétel az Ifiházban
Dátum: 2005. november 16, szerda
Téma: Csemegéző - AjánlóAz Ifjúsági Ház 2005. november 20- án, vasárnap egy élő koncert-DVD felvételnek ad helyt. A szegedi Blues B.R.Others zenekar ad egy komplett nagykoncertet, kibővített fúvósszekcióval, meghívott táncosokkal.

A 20 órakor kezdődő fergeteges bulira a belépés ingyenes!!Pár szó a zenekarról:

 

2000 szilveszterén, a szegedi Dóm téren mutatkozott be ez a nagyszabású produkció. Nevezhetnénk a "szegedi bluesbarátok csapatá"-nak is, ugyanis a zenészek nagy része már régóta a blues ösvényén halad együtt, illetve külön-külön. A közös zenei érdeklődés mellett a baráti viszonyok is egyértelművé tették a tagok kiválasztását. És, minthogy a műsor ötlete mindenkinek "bejött", nem kellett már sok annak megvalósításához sem. A Blues B.R.Others név a zenekar magját adó szegedi Blues Bell, illetve a Rambling Blues Trio nevére utal, nem feledkezve meg természetesen a többi (Others) zenészről sem. Alkalmi produkciónak indult az egész, de hamar kiderült, hogy nem csak a zenekar élvezi fenemód a "show"-kat, hanem a közönség részéről is fantasztikus fogadtatásban részesülnek - hamar jöttek a meghívások több rendezvényre, fesztiválra is. 2003-tól a külföldi felkérések is megszaporodtak, sőt több német városban már visszatérő vendégek.

Repertoár:
A kilenc tagú együttes repertoárjában főként a nagysikerű, már-már legendássá vált Blues Brothers című film betétdalai hallhatóak, hasonló karakterű, kedvelt számokkal kibővítve. Néhány példa: She Caught The Katy, Shake A Tailfeather, Peter Gunn Theme, Everybody Need Somebody(naná...), Think, Ain't Got You, Send Me Someone To Love, Kiss, stb.További információk: www.bluesbrothers.hu/

 A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1521