Csütörtök, 2021. Augusztus 5.Krisztina napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1850
Maupassant francia író születése

 
 

  CSAK: Lélekmorzsák


Élet 80-on túl?

Fiatal lány vagyok, tervekkel, álmokkal és minden mással, amivel egy mai belevaló csajnak rendelkeznie kell. De mégsem lehetek teljesen ugyanolyan. Én más vagyok! Nem vagyok cérnavékony, modell alkat, plázacica, stb. Molett vagyok! Esetleg duci, kövér, túlsúlyos, kinek hogyan tetszik.Szemtől szemben ez természetesen látszik, de manapság megvan az a lehetőségünk, hogy látatlanban ismerkedjünk. Most természetesen a chat és az SMS áldására gondolok. És ilyenkor jön a bűvös mondat: HOGY NÉZEL KI?? Vannak olyanok (a szerencsések) akik erre gondolkodás nélkül azt válaszolják (persze másoknak ez természetes) JÓL! Végül is kérdés ez? Bizony az! Bár lehet, hogy tényleg én vagyok rosszul informálva, de vannak még hozzám hasonlóak! Viszont az is tény, hogy a bulimia és az anorexia a legnagyobb divat.
Azért a bizonyos kérdésre gerincesen válaszolom: MOLETT VAGYOK! Ember vagyok!!! Még ha nem is negyven kiló. Az empátia nagy kincs mostanában és az intelligencia is hiányzik néhány emberből. A másság elfogadása alapvető érték (volt)!
Körösmentén?

Gyomaendrődön 1968-ban alakult meg a Körösmenti Néptáncegyüttes.
Őseinknek köszönhetjük, hogy a régi hagyományokat életben tudjuk tartani a mai napig is. 2002. októberében volt 35 éves a Körösmenti, amit több kereskedelmi, illetve helyi média is megörökített. Ebben a műsorban a "régi" táncosok is szerepet vállaltak, akik mára országos elismerésre is szert tettek.
Például: Gál László (Elek), Gyalog László (Gyula), Sára Ferenc (Erdély), aki sajnos az előadáson nem tudott részt venni, mivel Erdélyben tevékenykedik, viszont lélekben velünk volt.
Jelenlegi vezetőink Weigert László és Majorosi Tímea.
Versenyeken veszünk részt, melyekbe nagyon sok energiát fektetünk. 2002-ben kiváló minősítést szereztünk Százhalombattán. Amatőr táncegyütteseknél ez a legrangosabb díj. A Viharsarok régmúltból való elszigetelődése miatt nehezebb érvényesülnünk. Így az előadásokba minden erőnket belefektetjük. Bátran állítom azt, hogy a táncegyüttesem a második otthonom. Ha valami bánatom, bajom van, a táncostársaimra mindig számíthatok.
Kívánom mindenkinek, hogy találja meg azt a közösséget, mely egész életére meghatározó élményt jelenthet (barátság, párkapcsolat, stb.).

 
2003. július 4, péntek 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.