Kedd, 2021. Június 22.Paulina napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1913
1913-ban e napon született Weöres Sándor író

 
 

  Csemegéző - Ajá: Hegyalja Fesztivál

Bár a tényleges programok csak szerdán este, illetve csütörtökön kezdődnek a Hegyalja Fesztiválon, a rendezvénynek helyt adó rakamazi Tisza kemping már hétfőn és kedden megtelt hátizsákos-sátras turistákkal. A szervezők becslése szerint a tavalyi 51 ezres nézőszám hatvanra bővül, így az észak-magyarországi zenei-kulturális-közösségi esemény tovább őrzi a vidék legnagyobb nyári fesztiválja címet. 

Szerda délelőtt úgy tűnik: minden feltétel adott egy emlékezetes fesztivál megrendezéséhez, ugyanis a programkínálat és az az infrastrukturális ellátottság mellett az időjárás is kegyes a szervezőkhöz. Ez utóbbi annál is inkább fontos, mert a rendezvényt megelőző hetekben megfeszített munkával sikerült csak tömegrendezvényre alkalmassá tenni a Tisza árterében található területet.

A szerdai napon, a hétből öt zenei színpadon már megkezdődnek a programok. A Caféban a Neo és a ColorStar ad koncertet, majd Rori Breaker és barátai forgatják a lemezeket hajnalig. Szintén megkezdődnek a programok a Jim Beam Színpadon, ahol többek közt az Aljas Kúszóbab, és a Pokolgép játszik. A De Walt rock színpadon tribute zenekarok lépnek föl, míg a E-misszió Zöld sátrában egyebek mellett a Balkan Fanatik és a Yava. Ezen túl természetesen máris igénybe vehetőek a fesztivál egyéb sport- és szabadidős szolgáltatásai és persze kiváló strandolási és borkóstolási lehetőségek várják a fesztiválozókat az immár világörökség részeként jegyzett Tokajban és környékén.

 

 

 
2006. július 12, szerda 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.