Filmajánló: A NYUGODT VÁROS
Dátum: 2003. október 16, csütörtök
Téma: Mozi - Színházdráma - 127 perc

Michele prostitúcióra adja a fejét, hogy el tudja tartani heroinista lánya csecsemőjét. Paul szegény taxisofőr, aki mégis kész fizetni Michele szolgáltatásaiért. Gérard drogdealer. A börtönből szabadult Abderramane megfogadta, hogy új életet kezd. Claude, a zongoristazseni különböző parkokban játszik szintetizátorán. Egy kivételével valamennyien gyilkosok...Michele, akinek a férje alkoholista, a lánya pedig herionfüggő, prostitúcióra adja a fejét, hogy el tudja tartani lánya csecsemőjét.

Paul taxisofőr, de ezt szülei nem tudják, nekik mindenről hazudik: a karrierjéről, a barátnőjéről és anyagi helyzetéről is. S bár magának is fogához kell vernie a garast, mégis kész fizetni Michele szexuális szolgáltatásaiért. Michele régi barátjától, Gérard-tól veszi a heroint, de Gérard a dealerség mellett egyéb szörnyűségekre is kapható.

A börtönből szabadult Abderramane megfogadta, hogy új életet kezd, és visszatér két régi szerelméhez, a zenéhez és régi tanárnőjéhez.

Claude, az ifjú zongoristazseni különböző parkokban játszik szintetizátorán, hogy végre összejöjjön a pénz egy igazi zongorára.

A film szereplőinek valójában semmi köze egymáshoz csak annyi, hogy egy kivételével valamennyien gyilkosok...


A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=732