Vizuális művészetekkel foglalkozó szervezetek támogatása
Dátum: 2003. október 12, vasárnap
Téma: PályázatA HUNGART VIZUÁLIS MŰVÉSZEK KÖZÖS JOGKEZELŐ TÁRSASÁGA EGYESÜLET pályázatot hirdet A képzőművészet, az iparművészet és a fotóművészet területén működő, művészeti társadalmi szervezetek, alapítványok részére.A HUNGART támogatni kívánja a magas színvonalú művek bemutatását, megjelentetését.

A pályázaton támogatás kérhető csoportos kiállításokra és egész éves programok megvalósítására.

A támogatás igényelhető kiállításokra, kiadványokra és a kiállítással kapcsolatos installáció költségeire.

A pályázónak csatolnia kell a kiállítást igazoló dokumentumokat a program helyszínéről és időpontjáról.

Az egy pályázat keretében adható támogatás felső határa: 500 000 Ft. Az Elnökség döntése alapján az összeg esetenként megemelhető.

A pályázatokat A/4-es formátumban, levélként fogadjuk el, amely felbélyegzett és megcímzett, ugyanolyan méretű válaszborítékot is tartalmaz. A pályázatokat postán kérjük feladni a következő címre: HUNGART Egyesület 1363 Budapest, Pf. 59.

A postabélyegző első napja 2003. október 1., utolsó napja 2003. október 31. lehet. A késve föladott pályázatok nem kerülnek elbírálásra. A pályázati űrlapok valamint további felvilágosítás Havas Dorottya és Kiss Katalin egyesületi titkároktól kérhetők a Hungart Egyesület székhelyén (1055 Budapest, Falk Miksa u. 30. fszt. 2. tel./fax: 302-3810, e-mail: hungart@com.kibernet.hu) 9-13 óráig, valamint letölthető az Egyesület honlapjáról a www.kibernet.hu/hungart címen.

A HUNGART Elnöksége a pályázatokat a beküldési határidő lejártát követő 30 napon belül elbírálja, és az eredményről a pályázókat levélben értesíti.

HUNGART Egyesület, 1055 Budapest Falk Miksa u. 30., tel.: 302-3810.A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=728