Táncművészeti rendezvények szervezése
Dátum: 2003. október 7, kedd
Téma: Pályázat


A Táncművészeti Szakmai Kollégium pályázatot hirdet független, hivatásos, alternatív táncművészek, tánccsoportok részére 2003. szeptember 1.-2004.március 31. között megvalósuló programok támogatására az alábbi témakörben:  • kísérleti, új értékeket felmutatni kívánó produkciók megvalósítására, felújítására,
  • workshopok rendezésére,
  • produkciók bel- és külföldi forgalmazására,
  • szakmai képzésre.

Nem pályázhatnak azok a társulatok, amelyek 2003-ban működésükhöz, fenntartásukhoz 4 millió Ft-ot meghaladó állami vagy önkormányzati támogatásban részesültek.

Pályázni lehet: díszletköltségre; jelmezköltségre; tiszteletdíjra és azok járulékaira; útiköltségre; promóciós költségre; reklám- és propagandaköltségre.

Produkciók bel- és külföldi forgalmazásánál, illetve külföldi szakmai képzéseknél hivatalos felkérést vagy visszaigazolt jelentkezést kell mellékelni.

Pályázatonként igényelhető összeg maximálisan 400 000 Ft lehet.

Altéma kódszáma 1534

A pályázatok 2003. október 20-ig beérkezően nyújthatóak be kizárólag az NKA igazgatóságának postacímére (1388 Budapest, Pf. 82.) A határidőn túl érkező pályázatok érvénytelenek.

A részletes általános tudnivalók és a szükséges adatlapok letölthetők az NKA honlapjáról, (www.nka.hu), továbbá személyesen beszerezhetők az NKA Igazgatóságán és a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának ügyfélszolgálati irodáján (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) Az adatlap postai úton is igényelhető - bélyeggel ellátott A/4-es válaszboríték mellékelésével - az NKA Igazgatóságától.

A pályázattal kapcsolatos felvilágosítás az NKA Igazgatósága ügyfélszolgálatától kérhető (tel.: 351-5461/141-es mellék).

Ügyfélfogadási idő: hétfőtől csütörtökig 9-15 óráig; pénteken 9-12 óráig.A cikk tulajdonosa: CSABANET - Békés Megye Kulturális Portálja
http://www.csabanet.hu

A cikk webcíme:
http://www.csabanet.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=721