Szerda, 2021. December 1.Elza napja  

  Rovatok
. Kezdőlap
. Csemegéző - Ajánló
. Pályázat
. Kitekintő
. Tallózó
. Mozi - Színház
. Könyvajánló
. Olvasóink írták
. Napraforgó
. Korábban írtuk
. Kék Bolygó
. Bemutatkozunk
. Webtanterv
. Archívum
 
 

  Menü
. Kultúrjog
. Kiállítások
. Játszótér
. Linkek
. Kulturális szaknévsor
. REGCIVIL
. Keresés
. Hírlevél
. Partnereink
. Honlapok
szerverünkön
. Impresszum

Szolgáltatásaink
. Szerver üzemeltetés
. Hirdetés
 
 

  Hirdetés
 
 

  Keresés


 
 

  Évfordulók
Évfordulók
1800
Vörösmarty Mihály születése

 
 

  Pályázat: A civil szervezetek közötti kistérségi szintű partnerség

A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala pályázatot hirdet a civil szervezetek közötti kistérségi szintű partnerség (együttműködés) elősegítésére

1. A pályázat célja: a civil szervezetek közötti együttműködés elősegítése, a partneri viszony kialakításának ösztönzése kistérségi szinten.. A támogatás felhasználásának időtartama

A támogatás felhasználható a szerződéskötéstől 2004. május 31-ig. Az elszámolás határideje: 2004. június 30.

3. A megpályázható támogatás összege

A támogatás összege maximum 500 000 Ft.

A pályázat fedezete a Magyar Köztársaság 2003. évi költségvetésének "Társadalmi szervezetek és alapítványok pályázati támogatása" előirányzat (9. cím, 2. alcím, 88. jogcím csoport) 44 millió forintos kerete.

4. Az elnyerhető támogatás tartalma, formája

A pályázati pénzeszköz utófinanszírozású vissza nem térítendő támogatás, amely a civil szervezetek közötti kistérségi együttműködést (kapcsolatteremtést és kapcsolatépítést, közös érdekérvényesítést) elősegítő rendezvények, összejövetelek, együttműködési programok költségeinek fedezésére használható fel. Ezen belül rendezvények, összejövetelek, együttműködési programok szervezéséhez kapcsolódó előadók személyi jellegű költsége közterhekkel, indokolt anyag- és irodaszer költség, terembérlet, utazási költség, konferencia segédeszközök kölcsönzési díja, postaköltség, telefonköltség, sokszorosítás, fénymásolás költségei, rendezvény hirdetési költsége, indokolt reprezentáció számolható el.

5. A pályázók köre

Pályázatot nyújthat be 1 kistérségből legalább 3 civil szervezet együttesen. A pályázatban egy főpályázó és az együttes pályázat további szervezetei, mint partnerek vesznek részt.

A pályázó szervezetekkel szemben támasztott feltételek:

Az együtt pályázó szervezetek közül a főpályázónak önálló jogi személyiséggel kell rendelkezni, és az együttes pályázatot benyújtó szervezetek székhelye 1 adott kistérségben, de különböző településen van és az együttes pályázatot benyújtó szervezetek egymással nem állnak tagsági viszonyban.

További feltételek:

Egy szervezet csak egy pályázatban indulhat és a főpályázó 2001. január 1. előtti jogerős bírói végzése szerint Magyarországon bejegyzett, a partnerpályázók 2001. január 1. előtti jogerős bírói végzése szerint Magyarországon bejegyzettek vagy 2001. január 1. előtt létrejöttek, valamint minden pályázó Magyarországon székhellyel rendelkezik.

Nem pályázhatnak azok a szervezetek, amelyek:

  • Közalapítványok vagy közhasznú társasági (Kht.) formában működnek és/vagy
  • az állami költségvetésben címzetten költségvetési támogatásban részesülnek és/vagy
  • az államháztartás alrendszereiből kapott támogatásokkal szerződés szerint nem számoltak el, és/vagy
  • 60 napon túli adó- vagy adók módjára behajtható köztartozásuk van.

6. Pályázati információ

A pályázati felhívásról, a feltételekről és az eljárási rendről szóló részletes tájékoztató a Pályázati útmutatóban található. A teljes pályázati dokumentáció elektronikus úton letölthető a www.nonprofit.hu és a www.ngo.hu honlapról, ill. telefonon vagy írásban igényelhető a következő címen: Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala, 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/b. tel.: 441-2539; fax: 441 2552, e-mail: zsuzsa.korozsi@meh.hu

7. A pályázati eljárás

A pályázatot kizárólag pályázati űrlapon lehet benyújtani 1 eredeti és 2 másolati példányban, kizárólag postai úton. A pályázatokat 2003. október 15-ig ajánlott küldeményként kell postára adni a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala; 1535 Budapest 114, Pf. 912.

Az elbírálás 2003. november 15-ig történik meg.

 
2003. október 2, csütörtök 
 

 

Kezdőlap : Kitekintő : Tallózó : Mozi-Színház : Bemutatkozunk : Olvasóink írták : Könyvajánló : Pályázat : Csemegéző : Archívum
Kulturális szaknévsor : Linkek : Keresés : Fórum : Impresszum
Szerver üzemeltetés : Hirdetés


Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.